Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
28.04.2020 06:04 - ПОЖАРЪТ НА БУНТА ГОРИ
Автор: apostapostoloff Категория: Политика   
Прочетен: 326 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 28.04.2020 06:06

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

                                                                   
                                                                 ТРЕПЕРЕТЕ ТИРАНИ!





image

                                                               
                                                                Злосторникът



Костя Копейкин отново се готви за скок! Той планира национален протест за сваляне на правителството на 14 май. Това обявиха официално от неговата партия “Възраждане”.

 

На бунт зоват освен това антиваксъри, русофилистици, сидеров- християни, фенове на алтернативната медицина, националисти и 5G противници.

 

Политическите наблюдатели смятат, че към всенародното въстание ще се присъединят и такива бляскави личности като Учиндолският пошляк, Йолето Денев и Коко Босото. Тези народни будители са духовни водачи на нацията, калени в хиляди битки с тираните. Точно затова падането на Борисов от власт е в кърпа вързано.

 

Обединяващата теория на бунтовниците в съкратен вид е следната:

Действията срещу коронавируса целят населението на земята да бъде поставено под тотален контрол от Световното задкулисие. Това ще стане с измислянето на нановаксина, която ще е задължителна за всеки простосмъртен. С нея в телата на всички хора по света ще бъде вкаран микрочип. Въвеждането на 5G- мрежата пък ще позволи населението на земята да бъде контролиран чрез тези чипове.

 

Като главен виновник за създаване на нановаксината е сочен милиардерът Бил Гейтс, чиято фондация финансира създаването на ваксини не само за коронавируса, но и срещу много други болести.

 

Големият план на Световното задкулисие предвижда освен това намаляване на населението на Земята до "оптималното" ниво от 1 милиард души, деиндустриализация на икономиката, ерозия на държавния суверенитет и в крайна сметка създаване на световно правителство, предназначено за пряк контрол на цялото население.

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ, Esq.

 

 



Тагове:   майтап,   кодош,   уюн,   джумбуш,


Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3204734
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575