Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
27.04.2020 06:01 - ЯЗЪК
Автор: apostapostoloff Категория: Други   
Прочетен: 343 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

                                                    ЗАКЪДЕ СМЕ БЕЗ ВАС, МИЛИЧКИ?!...




image

 

 

"Скъпи приятели на София Прайд,

 

Не е решение, което вземаме лесно, но Организационният комитет реши да отложи провеждането на физическото шествие на 13.06.20 г.

 

Здравето на хилядите посетители, които очакваме тази година, е абсолютен приоритет за нас и би било безотговорно да рискуваме разпространение на вируса, дори мерките дотогава да са облекчени.

 

Продължаваме да следим обстановката и при възможност сме готови да насрочим нова дата за шествието. Но това не означава, че Прайд няма да се проведе през юни, а напротив! Не можем да бъдем заедно физически, но имаме безкрайните възможности на технологиите, за да сме свързани.

 

София Прайд ще приеме нова форма, заедно с вашата подкрепа. Независимо от сегашната ситуация, ние ще продължим да бъдем видими и да предлагаме помощ и солидарност за всеки. Нашата работа за равни права и свободата да обичаш, когото пожелаеш, няма да спре.

 

И ние, като вас, сме с разбити сърца заради отлагането на физическото събитие, но се вълнуваме да покажем потенциала ни като общност не само в рамките на един град, а на цялата страна. Вече планираме алтернативни онлайн събития, инициативи и кампании, за да покажем задружността си като общност.

 

Ако и вие имате идея, пишете ни. София Прайд ще бъде част и от първото онлайн събитие Global Pride 2020 г. на 27-ми юни, което е в отговор на стотиците отменени или отложени заради пандемията Прайд шествия по света.

 

В сегашната ситуация на lockdown някои млади хора са принудени да се изолират с родителите си, които не приемат тяхната сексуална ориентация и полова идентичност. На тях искаме да кажем: „Не сте сами!“ и да ги уверим, че ще продължим да преориентираме дейности, за да можем да ви предложим психологическа и друга подкрепа. Физическата дистанция не означава социална изолация!"

 

 

Преписал:

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ, Esq.



 

 



Тагове:   майтап,   кодош,   уюн,   джумбуш,


Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3190611
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575