Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
01.11.2020 06:15 - НЕ ГИ ПУСКАТ В СЕЛОТО...
Автор: apostapostoloff Категория: Политика   
Прочетен: 309 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 01.11.2020 09:07

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

                                                   ... ТЕ ЗА ПОПОВАТА ЩЕРКА ПИТАТ





image

 

Партията на Слави Трифонов „Има такъв народ“ ще се опита да осигури 12 хиляди застъпници, които да наблюдават за прозрачността на предстоящите парламентарни избори. Тези хора ще работят на доброволни начала. Това заяви във Велико Търново заместник-председателят на партията Тошко Йорданов.

 

За да бъдат предотвратени евентуални нарушения при попълването на секционните протоколи, от „Има такъв народ“ ще разчитат на доброволци за застъпници извън тези, за които беше постигнато споразумение с "Отровното трио" и с формацията на Мая Манолова, посочи при откриването на партиен офис във Велико Търново заместник-председателят на партията на Слави Трифонов Тошко Йорданов.

 

„При нас застъпниците ще бъдат доброволци, ние на тях няма да им плащаме. Съмнявам се, че навсякъде ще успеем да спрем фалшификациите, но ще имаме по-реални резултати от изборите “, заяви той, цитиран от БНР.

 

За следизборна коалиция от „Има такъв народ“ изключват ГЕРБ, БСП и ДПС и поставят условие към бъдещо партньорство: „Нещата, които хората гласуваха на референдума, да бъдат превърнати в закон. Това е отправната точка за диалог. Ако нямаме съгласие по тази тема, нямаме коалиция".

 

Вятър и мъгла... Коя сериозна партия ще влезе в коалиция с тези прононсирани профани?!... Кой сериозен човек ще гласува за някакви гламави чалгари, които на две магарета сено не могат да разделят?!...

 

Наглеци- не ги пускат в селото, но те за поповата щерка питат.

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ, Esq.

 




Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3204180
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575