Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
14.06.2020 06:04 - ТЕГОБИТЕ НА БРАЧНИЯ ЖИВОТ
Автор: apostapostoloff Категория: Други   
Прочетен: 225 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 14.06.2020 06:09


                                                        ТЕ ТИ, БУЛКА, СПАСОВ ДЕН





image

 

Женените двойки се вричат във вечна и свята любов, но понякога разни смехории преобръщат каруцата. Бракоразводни адвокати от Великобритания и САЩ огласиха наскоро някои невероятни поводи за развод:

 

Двойка с двегодишен брак зад гърба си се развела, защото мъжът не преставал на храни кучето и то станало прекалено дебело. Жената очевидно е била загрижена за теглото на бъдещите им деца.

 

Друга пък поискала развод, тъй като новоизлюпеният и съпруг искал да вземе майка му на медения им месец. Причината – той все още сучел мляко от нея.

 

Разривът при друга двойка настъпил заради домашната котка. Жената я наричала Снежна топка, заради бялата й козина и искала да я храни само с течна храна и пилешки гърди. Мъжът наричал котката Лили – също заради бялата й козина, но искал да я храни само със суха храна. Това довело до непоправим разрив между двамата. Любопитното в случая е, че при бракоразводното дело всеки един от двамата искал попечителство над котката, но е и над трите им деца!...

 

Двама пък се развели още в деня на сватбата. Младоженецът започнал да танцува със сестра си, но булката поискала да спре. Сестрата замахнала да я удари, но вместо нея ударила сестрата на булката. Заформило се масово меле, а булката поставила условие на младоженеца да избира между нея или сестрата. В крайна сметка той избрал... сестра си.

 

Според друга интересна история краварка се омъжвала седем пъти. Един път се развела, тъй като мъжът и бил прекалено хубав и тя не можела да му има доверие. След това пък натирила друг, защото не и купил правилния хотдог, за който го била изпратила.

 

Понякога нещата изглеждат много лесни, но се оказва, че не е така. При адвокат отишли две двойки, които се познавали от 15 години. Съпруг А решил, че харесва съпруга Б, съпруга А решила, че харесва съпруг Б. Налице било освен това и взаимно съгласие. Развели се накуп още същия ден. След седмица съжителство обаче отново дошли вкупом при адвоката и поискали пак да се оженят, но връщайки старата конфигурация. След това заживели дори по-щастливо отпреди.

 

Една жена пък се развела с мъжа си поради две непреодолими пречки – гърдите му не  били достатъчно космати, а освен това карал прекалено бавно колата си! Тук трябва да се отбележи, че това станало през 70-те години, когато косматите мъже бяха на мода.

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ, Esq.

 



Тагове:   майтап,   кодош,   уюн,   джумбуш,


Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3204149
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575