Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
03.11.2017 14:50 - МОСКОВСКИ ИЗРОДИ
Автор: apostapostoloff Категория: Политика   
Прочетен: 420 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 03.11.2017 14:55

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

                                                             ИДИОТЪТ СИ Е ИДИОТ




image

 

Вчера говорителката на Сергей Лавров Мария Захарова коментира поредното оскверняване на Паметника на съветската армия в София, а след това блесна с "впечатляващи исторически познания":

"Вандалите (не мога да ги нарека другояче) атакуваха паметника буквално преди седмица, но този път надминаха себе си, пишейки надписи с откровено антисемитски характер. Това е особено цинично в светлината на това, че в годините на Втората световна война благодарение на нашите войни успяхме да предотвратим депортацията на евреите от България и по този начин да спасим около 50 000 души от неминуема гибел", каза Захарова в коментар на посегателството.

Историята на спасяването на българските евреи обаче няма нищо общо с разказа на говорителката на руското външно министерство.

Спасяването на сънародниците ни от лагерите на смъртта е политически акт, масово подкрепен от народа на България. Целият процес си е от начало докрай "българска работа". В защита на евреите са проведени протести, а решаващи се оказват решителните действия на парламентаристи и общественици, които оказват оказват отпор на Хитлеристка Германия срещу изпращането на българските евреи в лагерите на смъртта. 

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ, Esq.

Save



Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3203321
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575