Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
27.01.2018 05:42 - СОРОС В РОЛЯТА НА БАЙ ГАНЬО
Автор: apostapostoloff Категория: Други   
Прочетен: 490 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 20.04.2018 09:08

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

                                                      И ЕДНИТЕ, И ДРУГИТЕ СА МАСКАРИ



image

 

Джордж Сорос, американският милиардер и филантроп, заяви, че американският президент Доналд Тръмп иска да създаде "мафиотска страна" в САЩ, но няма да може да го направи заради силата на онези институциите в страната, които са от съществено значение.

"В САЩ Тръмп иска да установи една мафиотска страна, но не може, защото конституцията, другите институции и здравото и кипящо от енергия гражданско общество няма да го позволят", заяви Сорос, чиято фондация насърчава демокрацията и човешките права.

Това изказване Сорос направи по време на годишната вечеря, давана от него в кулоарите на Световния икономически форум в Давос. Той не навлезе в подробности относно изразеното мнение, но прогнозира, че Тръмп ще бъде "временен феномен" и ще изгуби изборите през 2020 г., ако стигне толкова далеч.

Идването на власт на лидери като Ким Чен-ун в Северна Корея и Доналд Тръмп в САЩ имат много общо с това", допълни той. "И двамата изглеждат готови да рискуват една ядрена война за да се задържат на власт", допълни той.

Сорос разкритикува и Русия на Владимир Путин, описвайки я също като мафиотска държава.

Милиардерът отправи критики и към гигантите на интернет, описвайки ги като "все по-мощни монополи", които могат да бъдат изкушени да се свържат с "авторитарни режими", за да създадат "тоталитарна мрежа, каквато Олдъс Хъксли или Джордж Оруел самите не биха могли да си представят" в техните романи "Прекрасният нов свят" и "1984". Сорос спомена в тази насока Google и Facebook.

"Давос е едно добро място, за да се обяви, че техните дни са преброени", каза Сорос по адрес на интернет гигантите, които също са пратили армия от свои представители на форума.

Да видим сега, как ще реагират нашите соросоиди. Впрочем, знаете ли, че...

“Думата “соросоид” е неологизъм, възникнал през епохата на така наречения преход към пазарна икономика. Днес в страните от Източна Европа под понятието “пета колона” се разбира неправителствени организации, финансирани предимно от Сорос. Оттам идва и терминът “соросоид” – слуга на Сорос, колаборационист, предател, който е в услуга на американската доктрина за Нов световен ред.

Терминът “соросияда” означава мероприятие на НПО, финансирани от Джордж Сорос – протести, демонстрации, шоу, които имат за цел да дестабилизират държавата.

По какво се познава соросоидът?

Соросоидът е коварен, мръсен, подъл. Външно соросоидът е с изцъклени, алчни очи, с лека лицемерна усмивка, както старите майстори са рисували “Почистването на храма” – търговците, които Исус Христос изгонва от храма.

Соросоидът обикаля обществени места за да слухти, да разпространява лъжи и да очерня собствената си страна.Той е нахакан, с позитивно мислене. Разказва често за негови познати, които били толкова надарени, че получили стипендия да учат в Harvard University.

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ, Esq.




Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3205025
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575