Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
14.08.2017 06:21 - ОПЛЮЙ РОДИНАТА, ЗА ДА СЕ ПОЧУВСТВАШ ВАЖЕН
Автор: apostapostoloff Категория: Други   
Прочетен: 621 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 14.08.2017 06:35

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

                                                   НОВ БЪЛГАРСКИ ПОЧИН



image

 

Съвременният средностатистически българин е страхлив човечец,  който няма самочувствие, гордост и достойнство. Това проличава най- добре в странство. Там нашенецът е „тих, мирен, покорен“. По- нисък е от тревата и все се свива и мълчи.

 

У дома обаче нещата изглеждат другояче. В България внучето на бай ти Ганя е бабит и бунтар, който се прави, че от нищо и от никого не му пука. Окриля го, разбира се, свободата, която ни дарява демокрацията.

 

Истината е, че този наш некадърен смачканяк е прост като гъбено семе, защото книга не отваря. Затова непрекъснато се проваля и винаги търси причината за своите беди извън себе си. Виновни са му другите, които до един са маскари. Виновна му е най- вече родната страна, която според този жалък простак е една скапана, шибана, ненормална страна, която "никога няма да се оправи".

 

Псуват непрекъснато Родината си тези долнопробни типове и им се струва, че са храбри дисиденти, безстрашни мъжкари и „готини пичове“. Неустрашими като Рамбо и Супермен.

 

Нароиха с много такива отрепки- майцепродавци и родоотстъпници. Толкова са гадни и противни, че те е гнус дори да ги заплюеш... 

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ, Esq.

SaveSave



Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3204626
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575