Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
06.12.2019 06:04 - ОНОВА..., ШАНТАВОТО...
Автор: apostapostoloff Категория: Други   
Прочетен: 369 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

                                                                 МОМАТА Е ТРАЛАЛА




image

 

Няколко дни след като в интервю за The Independent Джеръми Кларксън нарече Грета Тунберг "идиотка“, той отново нападна шведската активистка.


Водещият на The Grand Tour промотира новия сезон на предаването си в Австралия, където пред камерата на Seven Sunrise заяви, че Грета е "луда“ и "трябва да се върне обратно на училище“.

Тя е луда и опасна, и причинява безсънни нощи на децата със своите идиотщини. Мисля, че трябва да се върне на училище и да млъкне, категоричен е Кларксън, който не се интересува от това как обществото ще реагира на коментарите му относно 16-годишната девойка.

Според любителят на автомобили, речта на Тунберг пред лидерите на ООН, в която тя заяви, че те са "откраднали детството и мечтите й“, не предлагала никакво решение на проблемите.


image


"Тя е странна шведка с лош характер. Нищо няма да бъде постигнато като пътуваш с яхта с дизелов двигател през океана, а след това лъжеш, че няма такъв двигател“, заяви Кларксън.

Той също така заяви, че е "умрял от смях", след като е разбрал, че Грета е пътувала до Чили за срещана на ООН, но тя е била преместена в Мадрид!...


Тунберг пристигна преди дни на пристанището в Лисабон, Португалия. Силни ветрове отложиха с ден пристигането й. Срещата на ООН в Мадрид вече започна, а след като се срещна с португалски активисти и участва в стачка, Грета ще се отправи към Испания, за да говори отново пред световните лидери.


Без да са я молили за това, разбира се. Световните лидери пет пари не дават за мнението на едно некомпетентно, глуповато и смахнато келеме...

 

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ, Esq.



Тагове:   мнения,


Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3203975
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575