Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
18.04.2018 05:50 - МНОГО, АМА МНОГО ГРОЗЕН ВЪРГАЛ
Автор: apostapostoloff Категория: Други   
Прочетен: 552 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 18.04.2018 12:25

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

                                                          КЮТЕК, ЛОБУТ И ДЪРВЕН ГОСПОД



image

 

СДС си смърдеше още в началото. Лидерът на тази уж антикомунистическа формация заявяваше открито, че е марксист. Казано другояче, Мусолини бе тръгнал да се бори с фашизма...

Има една великолепна древна поговорка: “Това, което започва зле, свършва зле.“ Така и стана- седесарите се осраха като свине и затънаха до гуша в лайната. Тази тяхна лайнарска практика продължава и до днес. И смърди, та се не трае. Ето каква каша забъркаха Сърдитите Дърти Серсеми вчера:

В скандал и ръкопашни схватки прерасна заседание на Националния съвет на СДС в „Красно село”. Причината за напрежението е, че лидерът Божидар Лукарски поиска да насочи партията към „консервативно-патриотична” коалиция с НФСБ, а структури на „сините” поискаха оставката му.

Заседанието започна с мощни викове "Оставка" и "СДС". Лукарски бе категоричен, че няма да подаде оставка. 

Румен Христов и Емил Кабаивнов се смятат за основни лица на опозиционния лагер. Кръговете около Лукарски вече опитаха да изключат недоволните с формалния мотив, че не са плащали членски внос, а днес буквално с колене, лакти и юмруци стигнаха до „сценарий” за свалянето на Лукарски. Заформи голям въргал, имаше и нокаутирани... Накрая доведоха частни гардове, за да пазят форума.

„Има хора в залата, които нямат право да гласуват. Чакаме да напуснат и ще преминем към гласуване”, заяви спокойно Божидар Лукарски, който не мисли за оставка. Какво да ги правиш- Сърдити Дърти Серсеми...

Така е то на Балканите- мине, не мине и някой отнесе боя...

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ, Esq.

 




Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3203410
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575