Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
15.02.2018 06:03 - ПОРЕДНАТА ПОЛИТИЧЕСКА ИДИОТЩИНА
Автор: apostapostoloff Категория: Други   
Прочетен: 582 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 15.02.2018 14:07

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

                                                                           НЕТЪРПИМА ГЛУПОСТ




image

 

Някой си Георг Георгиев изръси наскоро поредната тъпотия- той определи Луковмарш като „едно тревожно и в голяма степен срамно събитие“.

 

Какво срамно има в това събитие бе, аланкоолу? Стотина младежи развяват български занемна и обикалят улиците. Всяка година шепа червени гъзари протестират срещу тях...

 

Срамно за България е убийството на генерал Луков.. Всеки средно интелигентен човек знае, че генералът няма нищо общо с антисемитизма и фашизма. Той е убит от няколко комунистически терористи, защото... Да, защо?!... Защо, за Бога, тия подивели комунистически изроди са застреляли един наш герой пред очите на дъщеря му?!

 

Това, Георгиев, е вече много срамно и тревожно. Тревожен е и фактът, че наследниците на споменатите червени терористи имат наглостта и днес да надигат глас. Но най- тревожен е фактът, че у нас все още се назначават галфони  на високи държавни постове.

 

Да оставим това. Българските политици по правило са хора без значение. По- добре ще е да а дадем думата на набедените от тях почитатели на генерал Луков...

Обвиненията, че Луковмарш проповядва неонацизъм и антисемитизъм са безпочвени, заявиха от Българския национален съюз:

Хората, които отправят тези обвинения, никога не посочват конкретни факти, които да подкрепят твърденията им… Просто, защото такива факти не съществуват, заяви Пламен Димитров от Българския национален съюз.

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ, Esq.



Тагове:   идиотщини,


Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3184435
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575