Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
24.01.2018 06:30 - НОВО ДВАЙСЕ
Автор: apostapostoloff Категория: Забавление   
Прочетен: 892 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

                                                                  ДЖЕНДЪР, ТА ДЖЕНДЪР



image

 

Трети пол, социален пол, транссексуален, бременен човек, трансджендър, Истанбулска конвенция... Всичките тези щуротии се стовариха върху главата на нашия цървул само за няколко месеца.

 

В цялата какофония постоянно се прокрадва натрапчивата чуждица джендър. Пробутват я къде ли не - "джендър брак", джендър като трети пол, джендър като всякакъв род плашило и безсмислица.

 

Адвокати, социолози, политици плещят ли, плещят за това... Само дето нищо не им се разбира. Уж някаква бумага щяла да ни пази от насилие. Хайде, де! Как ще стане това бе, джанъм? Нали знам къде живея- мине, не мине и някой отнеся боя. Че и куршума може да намажеш. Като едното нищо.

 

Чуват се и такива гласове:

"Джендърът или т.нар,. социален пол е пропаст- пропаст пред нормалните хора в човечеството. Един нормален човек не може да го разбере. Това е нелогично.

 Най-напред е природата - 3 милиарда години тя се мъчи да раздели Ин от Ян, за да може да получи смесването на хромозомите и да има два пола: мъж и жена. Три милиарда години , за да достигне това. И го достига! Сега една повреда на системата се опитва да развали цялата система. Това е лудост!

 

Какъв трети пол, какъв трансджендър, каква конвенция? С конвенция или без конвенция у нас си отнасяш боя като бръмбар сламка. В България важат други правила, които могат да бъдат обобщени с прекрасната нашенска поговорка „Боят идва от рая“.  

 

Какво да ви кажа в заключение?...Слушайте духовния наставник на нацията Поли Паунова! Тя ни учи да внимаваме, за да не ни отпраскат някой джендър. Изотзад.

Та такива ми ти работи...

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ, Esq.



Тагове:   идиотщини,


Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3191186
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575