Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
05.06.2017 06:08 - ОПОЗНАЙ СЕБЕ СИ | SuperAstro.net/blog
Автор: apostapostoloff Категория: Други   
Прочетен: 723 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 05.06.2017 06:10

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

                           ОТКРИЙТЕ ВАШИТЕ ВРОДЕНИ НЕДОСТАТЪЦИ



image


Всички ние сме една смесица от положителни черти, които съжителстват с опасни и негативни личностни характеристики. Понякога се съпротивляваме на отрицателните си черти, а друг път ги крием, докато те не се изявят, когато най-малко очакваме. Така или иначе ние ставаме заложници на нашите недостатъци и цял живот си патим от тях.

Повечето от нас не целят да наранят околните преднамерено, но е невъзможно да бъдем най-добрата версия на себе си през цялото време. Интересно е обаче да знаем докъде можем да стигнем в лошотията си според зодията.

Овен

Рисковото поведение на родените под този знак е една от най-опасните им личностни черти. Те действат първосигнално и рядко обмислят как действията им ще засягат околните, а това понякога може да ги обиди и огорчи.

Овните не възнамеряват да бъдат зли, но понякога са. Нараняват хората и самите себе си с думите си, когато те не са обмислени.

Телец

Когато Телците се ядосат и ревнуват, трябва да внимаваме, защото могат да станат опасни. Те не се отказват. Когато установят, че в съзнанието им се заражда желание за мъст, няма да спрат, дори когато човекът, който най-много е засегнат, са самите те.

Често не се замислят дали това, което си мислят, е правилно, и по този начин губят хора в целия този процес.

Близнаци

Родените под този знак имат склонност да клюкарстват и да говорят зад гърба на хората. Не че не биха им казали негативните неща в очите, просто околните рядко ги питат.

Близнаците са доста приказливи и ако решат да си го върнат на грешния човек, може да си навлекат истински неприятности.

Рак

Най-вредна личностна черта на Раците е неспособността им последователно да вземат добри решения. Оставят емоциите си да ги направляват до момента, в който започват да вредят на себе си.

Когато вземат неправилни решения, се получава затворен кръг и следват още по-лоши решения и огорчения. Раците трябва добре да премислят нещата и да осъзнаят последствията от действията си. Често те се отразяват не само на техния живот, но и на живота на околните.

Лъв

Гордостта на Лъва е опасна. Когато егото му е наранено, той направо се вбесява.

Родените под този знак сериозно трябва да следят за този проблем, тъй като щетите от него могат да са опустошителни.

Дева

Родените под знака на Девата като че ли имат списък с начините да причинят болка и ги използват, когато се налага. Така те ги преживяват отново и отново. Обсебването от болките на миналото не води до нищо хубаво. Всъщност ги боли повече, отколкото предполагат.

Важно е те да престанат да се наказват с всичко, което са направили погрешно, както и за нещата, които останалите вършат неправилно.

 

Везни

Те може да не изглеждат опасни, но най-лошата им черта е мързелът. Когато са самонадеяни и се опитват да избегнат конфликти, само влошават нещата.

Те „зациклят“ на едно място и това може да повлияе на настроението им и те се чувстват нещастни и депресирани. В тези моменти са склонни да правят глупави неща, които не помагат на никого.

 

Скорпион

Очевидно е, че най-опасната черта от характера на Скорпионите е гневът им. Ако някой ги предаде, те ще го накарат да си плати. Те отказват да се освободят от болезнените неща, дори когато човекът, който страда, са самите те.

Не всяка грешка е призив за отмъщение. Всички хора правят грешки и понякога трябва да им се прости.

 

Стрелец

При Стрелците най-опасната личностна черта е прекалената наивност и откритост към хората. За съжаление, не всеки в този свят е порядъчен и добър – има хора, които биха се възползвали от такава доверчива природа.

 

Козирог

Родените под този знак имат наистина негативно отношение към почти всичко и тази тяхна негативност сякаш поглъща всичко позитивно в света.

Когато виждат нещата по най-негативния начин, те ги засягат не само психически, но и физически.

Това не се дължи на факта, че са негативни хора, а че са много чувствителни към песимистичното мислене.

 

Водолей

За някого, който не обича да се занимава с чувства, Водолеите може да изглеждат свръхчувствителни.

Когато усетят, че светът е против тях, това не ги прави по-уязвими, а ги кара да издигнат големи стени около себе си. Освен това стават много саркастични, ако някой се опита да се докосне до тях. По този начин може да се отчуждят от хората.

 

Риби

Най-опасната личностна черта на Рибите е, че понякога са толкова потънали в собствените си мислите и възприятия, че не разбират какво се случва около тях. Понякога се налага да осъзнаят и проумеят ситуацията около тях, за да осигурят собствената си защита.

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ, Esq.

www.SuperAstro.net

 

 

Save



Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3204051
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575