Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
15.02.2010 15:11 - Как да закопаем себе си
Автор: apostapostoloff Категория: Забавление   
Прочетен: 855 Коментари: 0 Гласове:
1



ЗАЩО БИЗНЕСЪТ ВИ В МРЕЖАТА СЕ ПРОВАЛЯ

 

 

 

 

1. Вие никога няма да успеете, ако нямате подходящата умствена нагласа.

 

Какво ще рече това? Ако започнете бизнес в Мрежата, преизпълнени с негативизъм, съмнения и неувереност вие със сигурност ще се провалите!

 

2. Вие никога няма да успеете, ако се откажете при сблъсъка с първото препятствие!

 

Не е нужно да разисквам този проблем надълго и нашироко. Мнозина се отказват веднага, щом срещнат някакво затруднение и това е факт. Ние, българите, имаме един огромен недостатък- рядко довеждаме нещата до успешен край.

 

3. Вие никога няма да успеете, ако считате, че нямате нужната техническа подготовка!

 

Това е едно от най- често срещаните извинения (човек винаги търси извинения за своя провал ИЗВЪН себе си). Истината е, че в Интернет нещата са от прости по- прости. Винаги щом срещнете някакво техническо затруднение, вие трябва да влезете в Google  или в YouTube и да намерите неговото разрешение.

Искате да знаете как да си направите блог? Влезте в Google и ще узнаете. Искате да прибавите ваша снимка към някои постинг? Влезте в Google и узнайте как се прави това. Толкова простичко е всичко…

 

4. Вие никога няма да успеете, ако искате да печелите, без да правите нищо!

 

Ако намерите програма, която ви дава възможност да печелите пари, без да вършите нищо, обадете ми се, за да ви почерпя. Истината е, че на този свят няма лесни пари!

Знам, знам- в Мрежата стотици шмекери предлагат лесни пари, но ако се хванете на тяхната въдица, ще откриете, че с техните програми или не може да се спечели нищо, или че програмите изискват… много труд. Ежедневен, изнурителен труд. А бързото забогатяване е и си остава мечтата на идиота.

 

5. Вие никога няма да успеете, ако сте част от стадото!

 

В Интернет се подвизават два типа бизнесмени: едните са част от стадото, а другите продават на стадото.

Стадото търчи след всяка новост- нови хапове за отслабване, лесни методи за забогатяване и т. н. За да успее вашият онлайн бизнес, вие на всяка цена трябва да се отличавате от стадото, от тълпата. Най- страшната максима в Интернет бизнеса е тази: „Всички правят така”. Не правете това, което правят всички! Бъдете оригинални, бъдете УНИКАЛНИ! Тогава със сигурност ще пожънете успех!

 

6. Вие никога няма да успеете, ако не вземете присърце нуждите и потребностите на вашите клиенти.

 

Живеем във времена, които се характеризират с една „икономика на клиента”. Ако не проумеете, че клиентът е цар, клиентът е Бог, вие ще се провалите с гръм и трясък. Защо клиентът да е и цар, и Бог? Защото той ще ви плати всичките сметки! Клиентът ще ви плати дори и капризите. Запомнете това добре! Много добре!

 

7. Вие никога няма да успеете, ако само мрънкате и се оплаквате!

 

Маса хора са недоволни от работата си, от финансовото си състояние, от липсата на това и онова. И се оплакват, милите! Години, десетилетия наред. Но този нестихващ у нас хленч, не е напълнил джобовете на никого. Вместо да хленчите, изучете Интернет маркетинга. Най- лесно и бързо ще стане това, ако се запишете в курса, който предлагам в моя сайт www.LudiPari.com. След това запретнете ръкави и са захванете сериозно с е- търговия и онлайн бизнес. Не след дълго ще си играете с пари…

 

8. Вие никога няма да успеете, ако мислите, че нямате време!

 

Ще ви запитам нещо. Имате ли време за телевизия? Гледането на телевизия по принцип е загуба на време, но това е друга тема. Е, ако имате време за телевизия, значи ще имате време и за Интернет бизнес!

 

9. Вие никога няма да успеете, ако се плашите от провал!

 

Казано е: всичките ни страхове са въображаеми. Това важи с особена сила за бизнеса онлайн. Защото в Интернет фалитите са кажи- речи невъзможни. Провалите, доколкото ги има, не водят до някакви фатални последици. Но колебанието, колебанието е пагубно. И то не само в Интернет…

 

10. Вие никога няма да успеете, ако нямате наставник, ментор!

 

Преди време някакъв млад глупак ми писа, че той нямал нужда от моите услуги. Той сам, напълно интуитивно щял да налучка правилния път. Ще гo налучка на куково лято. Истината е една: всичко на този свят трябва да бъде научено!

Много трудно, ако не и невъзможно е да се изучат такива сложни неща като Интернет маркетингът без учител. Пък и защо трябва да преоткривате топлата вода?! Тя отдавна е открита и дори вече е изстинала. Пак ще ви насоча към моя курс по Интернет маркетинг, който предлагам в сайта си www.LudiPari.com. От него ще узнаете цялата истина за бизнеса онлайн. От него ще научите как се печелят сериозни пари от Мрежата.

 

 

11. Вие никога няма да успеете, ако мислите, че всичко в Интернет е лъжа и измама!

 

Десетки долнопробни типове са ме подозирали в измама. Нищо чудно- българите са не само големи простаци; те са и отвратителни мръсници. Без преувеличение мога да кажа, че повечето българи са мошеници, крадци и негодници. „Не народ, а мърша”, както е отбелязал класикът. А нали знаете, че всеки съди за другите по себе си?

 

Работата е там, че НИКОЙ не може да ме уличи в измама, поради простата причина, че аз НИКОГА НИКОГО не съм мамил. И изобщо, в Интернет бизнеса измамата може да се окаже пагубна за вашия бизнес онлайн, защото измаменият има възможността да се оплаче на милиони хора чрез същия този Интернет.

 

Важното за мен в края на краищата е това- през последните 6 години аз развивам изключително успешен бизнес в Мрежата и печеля ли, печеля… Защото ЗНАМ как се прави това! Освен това всеки, който е имал взимане- даване с мен, знае, че аз съм почтен и достоен човек, който доставя изключително качествени стоки и услуги.

 

Тези, които не могат или не искат да се възползват от възможностите, които им предоставя Божествената медия, наречена Интернет, са достойни за съжаление, защото те, сиромашките, са си чиста проба ИДИОТИ.

 

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ

 

www.LudiPari.com



Тагове:   как,


Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3190348
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575