Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
19.05.2015 06:01 - РУСИЯ- ПРОВАЛ СЛЕД ПРОВАЛ
Автор: apostapostoloff Категория: Спорт   
Прочетен: 705 Коментари: 0 Гласове:
-19

Последна промяна: 19.05.2015 14:52

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

                                         НЕКАДЪРНИ ХВАЛИПРЪЦКОВЦИ


image

 

Не е тайна за никого, че руснаците много обичат да се перчат и фукат. Само че напоследък няма с какво да се похвалят. Не стига, че една след друга две техни ракети паднаха като гнили круши, ами и кандците ги опраскаха на хокей. Направо ги смазаха, разказаха им играта, скриха им шайбата!

 

Националният отбор на Канада надигра категорично Русия с 6:1 на финала на световното първенство по хокей на лед. "Кленовите листа" напълно заслужено спечелиха златните медали за 25-ти път в своята история.

 

Първата третина бе сравнително равностойна и Канада успя да вземе преднина само от един гол чрез Коди Икин. Във втората третина обаче "кленовите листа" нанизаха още три шайби чрез Тайлър Енис на два пъти и Сидни Кросби. Клод Жиру и Нейтън Макинън доведоха нещата до 6:0 в третата част, а едва в края руснаците стигнаха поне до почетно попадение чрез Евгени Малкин.

 

Канада  завърши първентстово като абсолютен хегемон като записа 10 победи от 10 мача, заради което получи и допълнителен бонус от 1 милион швейцарски франка.


Чудесно е, че излязохме от орбитата на тази изостанала, загнила и жалка държава Русия, която в наши дни е само едно посмешище.

 

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ

 

www.SuperAstro.net/blog


 



Тагове:   фактите,   каквито са,


Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3190173
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575