Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
15.12.2020 06:19 - САМО ТОЯ НИ ЛИПСВАШЕ
Автор: apostapostoloff Категория: Политика   
Прочетен: 432 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 15.12.2020 06:21


                                                            ПОРЕДНИЯТ МЕНТАРДЖИЯ






image

 

 

 

Бившият депутат от „Атака” Минчо Христов, който от години бичува недъзите на капитализма от екрана на телевизия „Евроком”, прави своя партия. Той вече е подал документи за регистрация в Софийския градски съд на партия с идиотското име „Движение на непартийните кандидати”-

 

Бившият атакист се цели в електората на Коста Копейкин, чиято партия „Възраждане” е в процес на заличаване, тъй като е провела фиктивно учредително събрание през 2014 г.

 

Работата е там, че и партията със гламавото име „Движение на непартийните кандидати” също не е провела учредително събрание, защото няма данни Минчо Христов да е наемал зала и да е събрал учредители, както го изисква българското законодателство.

 

По всичко личи, че политическата и логическа нелепица, каквато е партията на безпартийните, ще следва челния опит на варненския русофилистик Костя Копейкин. Ходовете на Кремъл са повече от ясни- препънаха едно москалско мекере, но те веднага задействаха друг техен агент в България.

 

Обаче! Всички действия по учредяването на Минчовата партия, които са задължителни по Закона за политическите партии, съществуват само на хартия и никога не са били реално извършвани. Най-голямата измама обаче е така нареченото „учредително събрание“.

 

Според Закона за политическите партии, чл. 12, ал. 1 и ал. 2, политическа партия се образува на учредително събрание, което е законно, само ако на него присъстват най-малко 500 граждани с избирателни права.

Близки до Минчо Христов обаче съобщават, че подобно събрание никога не е било провеждано, а документите в съда са с невярно съдържание.

 

Как в условията на извънредна епидемиологична обстановка Минчо Христов е провел учредително събрание с 500 или повече човека, като се има предвид, че събирането на толкова хора, според действащите мерки, насочени срещу пандемията, е абсолютно забранено.

 

Позната картинка, нали? Още отсега Москва активира всичките си мекерета за „бой последен“ с ГЕРБ.

 

Ще цъфнат и ще вържат! Като ония абдали, които месеци наред се шматкат из софийските улици...

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ, Esq.

 




Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3201147
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575