Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
16.10.2020 06:15 - НЕУДАЧНИЦИ
Автор: apostapostoloff Категория: Политика   
Прочетен: 364 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 16.10.2020 06:25

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

                                                ДРЪЖ МИ ШАПКАТА И ЛАПАЙ МУХИТЕ





image

 

Между 20 и 50 „протестиращи“ всяка вечер. Половината от тях пияни, а останалите тралала. Пази ги тройно повече полиция. За перфектното им медийно обслужване се грижи „библията на идиота“ БТВ.

 

Протестиращи все още няма, но се надяваме по- късно да се съберат.“ Това словоизлияние на една телевизионна малоумница развесели цяла България.

 

Вчера друг кретен от кабеларката On Air изтърси малко прези 19 часа още една глупост. От площада пред Президентството той ни уведоми: „Тук протестиращи няма, но по- късно те сигурно ще дойдат...“

 

Не остава по- назад и една друга крепост на простотията и простащината- Българската „национална“ телевизия. Тези посредствени, корумпирани типове ни досаждат вече цели 60 години, а ние послушно ги хрантутим. Та и те не пропускат случай да споменат протестите, които напълно заглъхнаха ...

 

Цялата тази работа е вече много, ама много досадна. Тя е смешна и жалка. Защото на всеки непредубеден човек е повече от ясно, че никакви оставки няма да има.

 

Ясно е също така, че редовните парламентарни избори догодина отново ще бъдат спечелени от ГЕРБ. Това вече е извън всякакво съмнение!

 

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ, Esq.




Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3203034
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575