Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
30.08.2020 06:17 - ЕВРОПА ЗАКЛЕЙМИ ПРОТЕСТИТЕ
Автор: apostapostoloff Категория: Политика   
Прочетен: 290 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 30.08.2020 06:20


                              ОГЛУШИТЕЛНА ПЛЕСНИЦА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ МЕТЕЖНИЦИ





image

 

Евродепутати са осъдили използването на бесилки, ковчези и чували за трупове по време на протестите в България. Позицията е била изразена на заседанието на подкомисията за върховенството на закона към комисията по граждански свободи, правосъдие и вътрешни работи на Европейския парламент, на което е разгледана ситуацията по върховенството на закона в България.

 

„Поредните опитите за атаки и дискредитиране на България от страна на социалистическата партия и Радан Кънев не успяха“, коментира в тази връзка българският евродепутат Емил Радев.

 

"От началото на този мандат виждаме опити да се атакуват магистрала "Струма", АЕЦ "Белене", АЕЦ "Козлодуй", ТЕЦ "Марица Изток 2" - все проекти от национално значение за България. Свидетели сме на многократни опити да бъде дискредитирано и усвояването на европейски фондове от българските общини и бизнеса, допълни той.

 

Послепис:

 

Не би могло да бъде и другояче...

От кадри във фейсбук стана ясно, че църквата „Свети Седмочисленици“ в София е издраскана със сини надписи, гласящи „Оставка“!...

Освен това палатковата блокадата на Орлов мост не само че е незаконна, ами и разрушава културен паметник в центъра на София.

Отвратителна бе и вандалщината срещу сградата на МВР, която преди дни бе замеряна от протестиращи отрепки с яйца, домати и тоалетна хартия.

Осквернени бяха Съдебната палата и Министерският съвет!

Долнопробни изроди вилнеят из София и това е много добре известно в Европа...


АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ, Esq.




Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3196588
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575