Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
16.08.2020 05:36 - ТЪЙ РЕЧЕ ЛУДОТО КОЛЕ
Автор: apostapostoloff Категория: Политика   
Прочетен: 146 Коментари: 0 Гласове:
3



                                                               АЛИЛУЯ, БРАТКО





image

 

Обръщението на пловдивския митрополит Николай по случай Успение Богородично премина в пламенна защита на Бойко Борисов. Духовникът, прочул се с прякора „лудото Коле“, най- неочаквано се намеси и в политиката...

 

 

"През последните десет години за пръв път от много време имахме държавно ръководство, което не просто не тормозеше църквата, а напротив, изяви желание да й помогне и то по своя воля. Без да иска нищо в замяна", заявява митрополит Николай.

 

 

"През последните десет години имаме държавно ръководство, което не е просто неутрално към църквата и не й пречи, а напротив - което активно подпомага нейната душеспасителна мисия", изброява още митрополит Николай. Той изтъква одобрените учебници по религия и посочва, че това е огромна стъпка напред, макар предметът все още да не е задължителен.


"В лицето на трите правителства на г-н Бойко Борисов, ние получихме светско ръководство, което видимо разбира, че православната църква е носеща колона на държавата и се отнася към църквата, в съответствие с това разбиране", посочва митрополитът.


Оповестил:


АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ, Esq.

 



Тагове:   мнения,


Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3202352
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575