Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
23.07.2020 06:02 - АДВОКАТ НА ЗАДКУЛИСИЕТО
Автор: apostapostoloff Категория: Политика   
Прочетен: 748 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 23.07.2020 06:13

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

                                                               НЯМА СКРИТО ПОКРИТО





image

 

 

Запознайте се с една крайно интересна статия, поместена във вестник „Телеграф“:

 

 

На 13-ия ден от протестите, дирижирани от хазартния бос и беглец от правосъдието с 18 обвинения Васил Божков със съдействието на ортаците му олигарси – подсъдимите Иво Прокопиев и Цветан Василев, лъсна каква е целта на сценария за организиране на безредици.

 

 

Камъчето изплю адвокатката на задкулисието Татяна Дончева. Направи го съвсем очаквано в удобния за тарторите на задкулисието и техните пионки ефир на станалата известна като Божков TV заради срамните си връзки с българския Ел Чапо телевизия Btv.

 

 

В предаването „Лице в лице“ Татяна Дончева обяви, че крайната цел на протестите е да се стигне до назначен от президента Румен Радев служебен кабинет, за да бъдат сменени ръководствата на всички звена, свързани с организацията на изборите у нас, начело с фирмата държавна собственост „Информационно обслужване“, където трябвало да има и чистка на компютърните специалисти.

 

 

Така реално Дончева призна, че истинската цел на случващото се у нас е подмяна на резултатите от предстоящите през следващата година два вота – за парламент и за президент.“

 

 

Не че не го подозирахме, ама по- добре е така- един от съучастниците да разкрие (от глупост или невнимание) целта на този пъклен план...

 

Само дето няма да им се получи. Защото няколко хиляди протестиращи са и си остават една шепа хора. Останалите 6 000 000 избиратели вече проумяха, че в една парламентарна република трябва да се прави само това, което е решил Парламентът. А не улицата.

 

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ, Esq.




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3200156
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575