Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
10.05.2020 06:15 - СВЕТЪТ ПАК СРИТА ЛЪЖЛИВИЯ МУЖИК
Автор: apostapostoloff Категория: Политика   
Прочетен: 496 Коментари: 0 Гласове:
-1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

                                                   КРЕМЪЛ ФАЛШИФИЦИРА ИСТОРИЯТА





image

 


Окупираните и поробени от съветската армия страни България, Чешката република, Естония, Унгария, Латвия, Литва, Полша, Румъния и Словакия, подкрепяни от САЩ, излязоха с обща декларация по повод 75 години от края на Втората световна война.


В документа без изрично да е посочен управленският режим в Москва, достатъчно ясно е формулиран упрек за манипулация на историята от страна на Русия.


Макар и май 1945 г. да донесе край на Втората световна война, с това не дойде свобода за цяла Европа. Централната и източната части на континента останаха под управление на комунистически режими в продължение на почти 50 години. Балтийските държави бяха окупирани противозаконно и анексирани, а Съветският съюз сграбчи останалите народи в желязна хватка чрез неимоверна военна сила, репресии и идеологически контрол, се казва в декларацията.


Посочва се също и че изкривяването на историческите събития, които доведоха до Втората световна война и до разделянето на Европа като неин резултат, е тъжен опит да се подправи историята.


АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ, Esq.

 

 

 




Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3191134
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575