Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
04.05.2020 06:07 - ФАКТИ, ФАКТИ!
Автор: apostapostoloff Категория: Политика   
Прочетен: 494 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

                                                      ИСТИНАТА И САМО ИСТИНАТА





image

 

Една от най- наглите, най- гадните хибридни атаки на кремълската пропаганда е тази: демократите съсипаха селското стопанство и затова българите гладуват. Руските мекерета в България- Радев, Йотова, Нинова, Сидеров, Копейкин и Учиндолският пошляк послушно запяха тази фалшива песен. Гладът, видите ли, щял да победи страха...


Истината е, че България никога не е имало по- добро селско стопанство. Страната ни е една от житниците на Европа. Това става особено ясно сега- по време на тази неочаквана криза. Ето как стоят нещата в действителност...


Реколтата се очаква да е по-ниска спрямо предходната година, но предостатъчна за задоволяване на потреблението. Вътрешното потребление е около 1,5 милиона тона годишно, т.е. около една трета от производството. Защото през последните десет години, години на невиждан икономически възход и устойчиво развитие, в България се произвеждаха до 6 милиона тона зърно годишно!


По данни на Министерството на земеделието през тази година са реколтирани почти 12 млн. декара, от които се очаква да бъдат произведени малко над 6,1 милиона тона пшеница! Запасите от пшеница в страната пък са малко над 1,2 милиона тона.


До този момент не се наблюдават негативни последствия от създалата се извънредна обстановка във връзка с COVID-19, както и от някои частични забрани за износ на световни износители. Всяка година се наблюдава тенденция на увеличаване на износа ни на пшеница, коментират от Министерството.

 

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ, Esq.




Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3202068
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575