Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
20.03.2020 06:42 - ВЪПРОСИ БЕЗ ОТГОВОРИ
Автор: apostapostoloff Категория: Политика   
Прочетен: 485 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 20.03.2020 06:51

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

                                                            ДРЪЖ МИ... ФУРАЖКАТА




image

 

 

В интервю пред bTV от 29 февруари проф. Мутафчийски убедително ни обясни, че всички сериозни специалисти по света недоумяват от паниката и свръх мерките, които се развиват в момента.

Тази инфекция по нищо не се отличава от останалите остри респираторни заболявания", увери ни в последния ден на февруари генерал-майор проф. Венцислав Мутафчийски. И подчерта, че грип тип В е далеч по-опасен от коронавирусната инфекция.

 

Буквално броени дни по-късно генералът започна ежедневно да хипнотизира българското общество с коренно противоположната теза – че „към нас се задава една епидемия, която е с невиждана ярост досега в човешката история“.

 

Скептиците на секундата заподозряха следния сценарий: че у нас коронавирусната паника беше активирана, след като Европа отпусна милиардите за борба с инфекцията.

И наистина- България ще разполага с обща сума от 1.358 млрд. евро финансова помощ от Европейския съюз за борба с корона вируса, предаде кореспондентът на БНР от Брюксел. 

  

Професионалистите пък не пропуснаха да отбележат, че в Националния щаб за борба с коронавируса има коремен хирург (блестящ, но хирург), премиер, главен прокурор, финансист... но нито един вирусолог или имунолог!

 

Защо не дават думата точно на вирусолозите?!“ попитаха медици.

 

Защо?!...

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ, Esq.

 




Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3190475
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575