Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
27.02.2020 09:39 - ДОАЙЕН НА БЪЛГАРСКАТА ПОЛИТИЧЕСКА КЛАСА
Автор: apostapostoloff Категория: Политика   
Прочетен: 330 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 27.02.2020 09:43

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

                                                      МЪЧЕНИКЪТ НА ДЕМОКРАЦИЯТА




image

 

 

Националист по убеждение и перко по призвание- така е известен на нашата, а и на световната общественост Йоло Денев. Наскоро той се прояви в градския транспорт като истински българин - недоволен от живота старик, сочно псуващ властта.

 

80-годишният Денев, който в началото на 90-те години на миналия век създаде Българската демократическа партия и дори се пробва за президент, бе забелязан да безчинства в трамвая за радост на пътниците.


image

 

Столичен репортер стана свидетел как беловласият вагабонтин се заговори с младите хора в мотрисата и започна да им обяснява каква е политическата ситуация в България, кой трябва да се махне от властта, кой да дойде, кой ще ни оправи и т. н.



Изведнъж Йоло започна да крещи: „Бойко трябва да умре!“, което стъписа едни пътници, а други докара до истеричен смях. „Знаете ли, написах лично на папата: „Анатема!“, призна си Йолето Денев.

 

Смехът стана още по-възторжен, а някои от сеирджиите дори си направиха селфи с него. След това поклонникът на Бог Тангра изръси ни в клин, ни в ръкав: „Проклинам тоз народ!", а за финал гръмогласно добави и панделката: „Смърт за ДПС!“

 

Подслушал:

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ, Esq.

 

 



Тагове:   майтап,   кодош,   уюн,   джумбуш,


Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3196581
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575