Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
24.02.2020 07:41 - НОВА РУСКА ПРОВОКАЦИЯ
Автор: apostapostoloff Категория: Политика   
Прочетен: 261 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 24.02.2020 07:42


                                                       ПОРЕДНАТА ХИБРИДНА АТАКА




image

 

Американски правителствени служители заподозряха Русия за това, че разпространява фалшиви новини за коронавируса, като така подкопава международните усилия за борба с епидемията.

 

Информацията за това дойде, след като хиляди профили в социалните мрежи, предимно на хора от Русия, разпространяват информация в подкрепа на теорията на конспирацията, че САЩ стои зад епидемията с новия коронавирус.

 

По този начин Русия руши имиджа на САЩ, и се възползва от международните здравни проблеми, казват американските служители. Според разследване на американските власти хиляди фалшиви руски профили в социалните мрежи Twitter, Facebook и Instagram, все повече коментират, че ЦРУ стои зад епидемията, отнела живота на над 2300 души, предимно в Китай.

 

"Целта на Русия е да сее раздори, да подкопава имиджа на американските институции, и да разпространява фалшиви новини чрез нереални профили", заяви Филип Рийкър, изпълняващият длъжността помощник държавен секретар на САЩ за Европа и Евразия. По думите му с фалшивата информация Русия целяла да застраши обществената безопасност, като разсейва вниманието от борбата на властите за справяне с вируса.

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ, Esq.

 



Тагове:   мнения,


Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3190510
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575