Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
13.02.2020 06:20 - НЯМА НИКАКЪВ ДВОЕН СТАНДАРТ
Автор: apostapostoloff Категория: Политика   
Прочетен: 266 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 13.02.2020 11:18


                                                     КРАЯТ НА ЕДНА ХИБРИДНА АТАКА




image

 

Години наред мерзавците от Кремъл се стремят да отклонят България от нейния евроатлантически път. Много, ама много им се иска страната ни да напусне Европейския съюз и най вече НАТО.

Затова руснаците всячески се опитват да бунят държавата ни и да сеят хаос.
Те упорито внушават на българите, че са дискриминиран член на ЕС. Една от техните налудничави измишльотини е тази: развитите европейски страни подхвърлят на българите долнокачествени продукти, с които ги тровят и поболяват. Да, ама не!


Вчера беше представен доклад на Комисията за защита на потребителите (КЗП) със сравнителен анализ от проведените по единна методология тестове и изследвания на храни и напитки, купени от Гърция, Португалия, Унгария, Испания, Германия, и на аналозите им от търговската мрежа в България.


Минимални разлики в състава само на четири еднакви продукта (масло "Президент", шоколад "Милка", бонбони "Линд" и риба тон в зехтин "Рио маре"), които се продават в България и в Западна Европа, са открили изследователи.


По думите на председателя на КЗП Димитър Маргаритов разликите в качеството са пренебрежимо малки и това не може да бъде наречено двоен стандарт, тъй като българите не консумират нито по-опасни храни, нито с по-лош състав. "Няма двоен стандарт на храни и напитки по оста изток - запад", обобщи Маргаритов.

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ, Esq.

 




Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3190561
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575