Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
07.08.2019 06:09 - КОГАТО ТИ ХЛОПА ДЪСКАТА
Автор: apostapostoloff Категория: Политика   
Прочетен: 440 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 07.08.2019 06:10

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

                                                   ПЕРКО НАУМОВ И НАЛУДНИТЕ ИДЕИ




image

 

Наскоро писах, че една трета от българите  страдат от психически отклонения. Тук му е мястото да отворя скоба за едно необходимо пояснение. Познати психиатри са ми обяснявали как се заражда психическото заболяване. Първоначално в главата на човека възниква така наречената свръхценна идея. След време тя се превръща в идея- фикс. Лека- полека идеята- фикс прераства в налудна идея и завладява цялото човешко същество.

 

Защо ви съобщавам всичко това? Заради едно съобщение в медиите:

Бъдещата партия на Слави Трифонов "Няма такава държава" ще иска прякото избиране на главния прокурор и националния омбудсман, както и на директорите на областните дирекции и на началниците на районните управления на МВР... Следствие на Конституционния съд обаче, този въпрос отпадна от националното допитване.


image

 

Ето ви нагледен пример за налудна идея. Болните мозъци на тези прононсирани профани и пошли чалгари сигурно ще изцвъкат още по- големи идиотщини. Ще поживеем, ще видим...

 

Е, поне ще има на какво да се посмеем. Голям майтап ще падне и на парламентарните избори, защото съм сигурен, че у нас има доста политически идиоти, абдали и простаци, които ще гласуват за поредния телевизионен шебек.

 

Послепис:

Политическите идиоти са хора, които, в условията на свободно волеизявление чрез избори, масово и постоянно гласуват срещу собствения си интерес, казва в свое съчинение доктор Любомир Канов - български психиатър и писател.

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ, Esq.




Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3190628
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575