Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
13.06.2019 06:10 - ВРЕДИТЕЛИ
Автор: apostapostoloff Категория: Политика   
Прочетен: 451 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 13.06.2019 06:11

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

                                                                       НУ, ПОГОДИ!




image

 

От години (анти)българската национална телевизия ни залива с помия, скука и дезинформация. Подривни елементи и руски агенти, настанили се в тази медия,  заблуждват, манипулират и обезверяват българския народ. Смятат ни очевидно за безмозъчно стадо, което може да бъде подритвано и лъгано безнаказано...

 

Обаче! Слугите на Кремъл се провалиха с гръм и трясък. Вчера и. д. директор на тази гнусна медийна клоака заяви пред СЕМ следното:

"Ние сме в практически фалит. Трябва да спасим БНТ." Това заяви и. д. директорът Кошлуков пред Съвета за електронни медии, където заедно с управителния съвет представя своя отчет.

До края на годината се очаква дефицитът на БНТ да стигне 44 милиона лева, уточни той.

"Развалихме договори, сключени от ръководството, за милиони. Това са договори за закупуване на програми, за реклами, които са вредни и опасни, прекратени са съмнителни обществени поръчки", каза още пред медийния регулатор Кошлуков.

Остава да видим как ще бъде прочистено това вражеско гнездо на вредители, диверсанти, шпиони и руски агенти... Чистката, която започна Домусчиев в Нова телевизия, трябва да продължи и тук. Крайно време е в БНТ да влязат и ДАНС, и  специализираната прокуратура!

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ, Esq.

 




Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3191305
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575