Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
04.06.2019 05:55 - СЛЕДИЗБОРНИ КОМЕНТАРИ
Автор: apostapostoloff Категория: Политика   
Прочетен: 20837 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 04.06.2019 06:04

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

 

                                                                    ПРОЗОРЛИВОСТ




image

 

Избрахте си една проруска, антиевропейски настроена лелка за лидер, със неясно минало, без необходимия капацитет да бъде лидер. Направихте злобна и заядлива кампания, в която крадеца викаше "дръжте крадеца". Вие не предлагате някакви идеи с които да спечелите хората, а залагате на разочарованието и очернянето на опонентите. Какво очаквахте?

 

Мина времето на заклеймяването и мазането с кал, драги сънародници. Справка – резултатите от изборите. Не че управляващите няма за какво да бъдат критикувани, но това е наша - на избирателите - работа, а не на политическите им опоненти. От тях очакваме реалистични идеи. Как и какво те предлагат да направят. Искаме състезание на програми за развитие и стабилност. Дали ще им повярваме, е друг въпрос и това го решаваме отново ние, гражданите чрез бюлетините. Но простото хулене вече не върви…


image

 

Демокрацията не е фикция, а реалност, но само тогава, когато има стойностни кандидати за властта, а не знайни и незнайни менте политици, изровени от политическото бунище на прехода.

 

Предизборната борба е открита процедура, а не задкулисни действия на нелегитимни структури, бълващи „грандиозни“ разкрития за безбройни корупционни афери на стари и нови политици.”

 

“Демокрацията е правила, а не ганьовски вариант на шопското „законът е врата у поле“, при който правилата са изключение за сметка на реда, порядъка и законността в обществото.

 

Преписал:

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ, Esq.




Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3202334
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575