Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
19.05.2019 06:56 - ЗЛОБА, ЖЛЪЧ И ЯРОСТ
Автор: apostapostoloff Категория: Политика   
Прочетен: 335 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 19.05.2019 06:56

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

                                                              ОЧЕРТАВА СЕ НОВ ПРОВАЛ




image

 

От опозицията вече усещат, че ще загубят и тези избори и стават злобни и жлъчни.Това каза пред журналисти в Стара Загора министър-председателят Бойко Борисов.

Той посочи, че в последните години се инвестира все повече в инфраструктура и резултатите са видими. „Опозицията за това вече се усеща, че ще загуби и тези избори. И стават толкова злобни, жлъчни – гледахте дебата. Те нямат какво да покажат“, коментира премиерът. „Искаме нещо да им намерим дефект, но те нищо не са строили, нищо не са правили“, каза още той.

„Следващата седмица ще открием нов германски автомобилен завод в Пазарджик. Плюс околовръстното, пътя Пловдив – Асеновград. Искам да видя дали за сезона ще успеят да направят пътя до Слънчев бряг, за да няма тапи изобщо.

В Бургас световно първенство по лека атлетика ще се провежда – и там искам, да видя как вървят нещата следващата седмица“, заяви Борисов. Той посочи, че в момента в България се правят огромни строежи.

И те затова беснеят – яд ги е, защото виждат, че и доходите се вдигат, и инвестициите са големи.

Министър-председателят заяви, че в сряда ще дойде Алексис Ципрас, за да стартира строежа на интерконектора Гърция – България. „Искаме отвсякъде да можем да получаваме газ, за да може България да е независима“, обясни Борисов.

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ, Esq.

 




Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3196594
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575