Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
24.11.2018 10:35 - ЧУЖДИТЕ ИНВЕСТИЦИИ НАРАСТВАТ
Автор: apostapostoloff Категория: Политика   
Прочетен: 1957 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

                                                         ГЛУПОВАТИ ЧЕРВЕНИ ЛЪЖИ




image

 

Комунягите по природа са глупаци, лъжци и мошеници. От известно време те повтарят като папагали, че инвестициите в България били намалели. Пробутват непрекъснато тази нескопосана лъжа и не съзнават, че всеки може да провери как стоят нещата в действителност...

 

Нови заводи, магистрали, жп линии, пречиствателни станции се изграждат на голи поляни. Чуждите инвестиции у нас са с над 2 млрд. повече, коментира в сряда премиерът Бойко Борисов. Той участва в откриването на предприятие за производство на вакуумни опаковъчни машини в индустриалната зона в Божурище.

 

“Инвестицията е на стойност 18,8 млн. евро и ще доведе до създаването на 153 нови висококвалифицирани работни места. Изключително съм доволен, че в България огромната част от инвеститорите са от семейния бизнес на Германия, които са гръбнакът на немската икономика”, обясни премиерът.

 

Той обърна внимание, че много важно за инвеститорите е, че в България има 10-процентов плосък данък, икономически растеж, стабилно евро спрямо лева, огромен фискален резерв и най-нисък дълг в ЕС. Премиерът подчерта, че за още по-голяма сигурност България кандидатства за влизане в еврозоната, за да се гарантират още повече инвестициите в страната ни.

 

 

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ, Esq.

 



Тагове:   фактите,   каквито са,


Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3201954
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575