Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
17.11.2018 06:08 - ГРЕХОВЕТЕ НА ГЕРБ (ЧАСТ I)
Автор: apostapostoloff Категория: Политика   
Прочетен: 461 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 17.11.2018 18:46

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

                                                            ПРИОРИТЕТИ, ПРИОРИТЕТИ!




image

 

Още на 5 юни т. г. написах и поместих следния материал:

 

Линията на бедността за 2018 година е ясна- 321 лева. Това идва да рече, че правителството на Република България има един главен, основен и единствен приоритет: да направи най- ниската пенсия в България поне 322 лева!

 

Ама нямало пари... Как да няма?!...

 

След решението на ЕК стана напълно ясно, че през последните 10 години руснаците са ни ограбвали безмилостно. За доставения газ те са ни надвзели цели 4 МИЛИАРДА лева! Тези пари крадливите мужици трябва час по- скоро да ни върнат. С тях могат да бъдат увеличени чувствително мизерните български пенсии!

 

Да, но Винету не поиска в Москва пари, а... прошка! От “по- големия брат“! Какво да ни прости бе, аланкоолу?! Това, че ни ограбва безогледно ли?...  И какъв брат може да ти е един руснак, който по природа е лъжец, мошеник, крадец, лентяй, некадърен простак и пияница?!

 

Ненапразно австрийският вестник "Дер Щандарт" съобщава, че в България Русия контролира пристанища, парламент, президент... Само това ли?...

 

Според Стоян Михайловски, „българската журналистика е каймак от храчки и сметана от помия”. Точно затова нито един нашенски драскач не прозря очевадното: посещението на Борисов в Москва означава само едно- началото на неговия край.

 

Защото на такова унижение досега не бяхме подлагани! И ние никога няма да го забравим!

 

Дааа, не само че не забравихме унижението, ами проумяхме, че ние, гражданите на тази страна, не сме приоритет за упрлавляващите. Месеци наред техният приоритет бяха така наречените западни Балкани. През цялото това време се питах:

“Какво, по дяволите, ме интересуват Косово, Албания и Македония?“

И не можех да си отговоря. Защото, докато нашите управници се занимаваха с този техен приоритет, в България над един милион пенсионери вегетираха с пенсии под линията на бедността. Тези нещастници продължават да мизеруват  и сега!...

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ, Esq.

 

 

 



Тагове:   фактите,   каквито са,


Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3199225
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575