Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
12.11.2018 06:11 - ВЕЛИСЛАВА ДЪРАБЪРЕВА
Автор: apostapostoloff Категория: Политика   
Прочетен: 459 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 12.11.2018 17:31

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

                                                         КОМУНИСТ, ТОЕСТ ТЪПАК И МРЪСНИК




image

 

Изтъпани се оня ден червеният киликанзер на екрана и започна да бълва помия.  Ето какви идиотщини надрънка долнопробната твар:

Целта на Европа и Запада не е нашето щастие, а държавата да бъде превърната в територия, предназначена за разграбване и обезлюдяване. Всичко се изпълнява прекрасно благодарение на нашата политическа класа. Тя каза още, че за 29 години се е сринала индустрията, селското стопанство, здравеопазването, армията.

Няма аргументи, няма доказателства, само голословно бръщолевене. Голословно, тъпо и нагло. Защо ще обезлюдява Западът нашата страна?! Каква полза има той от това?!

Но да оставим тези налудничави предположения. Всеки средно интелигентен човек вече знае, че българското селско стопанство бележи изумителни успехи. От износ на селскостопанска продукция ние печелим над 30 милиарда евро годишно, а това е повече от половината БВП! България отново се превърна в житница на Европа!

Българското здравеопазване е най- достъпното и най- доброто в Европа. Говоря от личен опит, защото през последните години ми се налагаше често да “гостувам“ в здравни заведения. Убедих се отблизо и на собствен гръб, че българското здравеопазване е на изключително високо ниво.

Какво да ви кажа?... Май наистина ще излезе вярна тази приказка: добър комунист е само мъртвият комунист.

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ, Esq.

 



Тагове:   идиотщини,


Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3201449
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575