Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
07.07.2018 06:59 - ГОВОРИТЬ МОСКВА
Автор: apostapostoloff Категория: Политика   
Прочетен: 460 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 07.07.2018 10:38

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

                                                          ДО БОЛКА ПОЗНАТИ МРЪСОТИИ




image

 

След протеста пред парламента подкрепящите дисидента дадоха пресконференция в БТА, на която почти липсваха медии. Защо ли?... Ще разберете, като се запознаете с познатите до болка гадости, които избълваха тези негодници:

„Гражданското общество сякаш изчезва, хората сякаш загубиха вяра, загубиха смисъл да се борят. Борбата се води основно в посока Терминал 2 и това е най-голямата трагедия. Има 2 милиона българи в чужбина, който до 10-15 г. ще прекъснат всякаква връзка с България. Малцина са тези, които ще се върнат при тези условия. И тогава какво ще остане след нас?
Това което Босия повдига като тема е само едно от връхчетата на айсберга от проблеми на нашето общество. Той назовава проблема конкретно, назовава го с конкретни имена и това е различното от правенето на обобщения, че има икономически проблеми, че има нерешени гражданско-правни проблеми и че има корупция, която съществува и е прояла цялата ни държава.

Кольо Босия за това бие камбаната, а в продължение на три седмици имаше пълно игнориране на неговия протест. Босия не е случаен човек. Той е последния мохикан, заложил е целия си живот на принципи, които никога не е прекрачвал. Той е човек, който се е посветил на една кауза, общественополезна кауза. Той го прави не само заради себе си, а го прави за всички нас. И един такъв драстичен акт все едно не съществува за властта.

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ, Esq.

 



Тагове:   идиотщини,


Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3199930
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575