Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
27.05.2018 07:07 - СВИХА ИМ СЪРМИТЕ
Автор: apostapostoloff Категория: Политика   
Прочетен: 442 Коментари: 0 Гласове:
-1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

                                                                РАЗГРОМЪТ НА “ГАЗПРОМ“




image

 

Всеки средно интелигентен, цивилизован човек знае, че руснаците са народ от мошеници, крадци, лентяи, негодници и пияници. Наскоро стана ясно, че през най- тежките години на прехода, те бизмилостно и нагло са ни ограбвали, като са ни продавали газ на изключително висока цена. Затова милиони българи зъзнеха и се чудеха как да платят сметките за парно. Хиляди български пенсионери пък направо си измряха без време от студ.

 

Въпреки това хиляди тъповати българи и до днес смятат, че руснаците са наши братя, че от Русия ние извличаме огромна полза. Точно обратното е вярно- България никога не е имала някаква полза от изостаналата и прогнила Русия. Руснаците винаги са ни грабили и мамили.

 

Това пролича и от решенията на Европейската комисия, която най- сетне задължи руските мошеници да продават на нас, българите, газ на пазарни цени. Така все още твърде високите цени на парното у нас най- сетне чувствително ще паднат!

 

Казано другояче, антимонополното разследване на Европейската комисия задължи "Газпром" да доставя газ в Централна и Източна Европа на конкурентни цени и да разреши на клиентите си в ЕС реекспорт на руския газ. Освен това "Газпром" не бива да изисква от София никакви обезщетения за анулирането на проекта "Южен поток".

 

ЕК обяви също така, че е постигнала споразумение с "Газпром" руското дружество да прекрати занапред налагането на по-високи цени в пет държави от ЕС - България, Естония, Латвия, Литва и Полша.

 

"Всички компании, развиващи бизнес в Европа, трябва да спазват нашите правила за конкуренцията. Няма значение откъде са дошли",  каза по този повод еврокомисарят по конкуренцията Маргрете Вестагер.

 

Крайно време е и последниат български идиот да разбере, какво огромно преимущество за България е нейното членство в Европейския съюз и НАТО. Всеки българин тярбва да се ръководи единствено и само от девиза на съвременна България:

 

                               ВИНАГИ С ЕВРОПА, НИКОГА ПОВЕЧЕ С РУСИЯ!

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ, Esq.

 

 



Тагове:   фактите,   каквито са,


Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3191265
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575