Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
23.05.2018 06:01 - КОЙ КАТО НАС
Автор: apostapostoloff Категория: Политика   
Прочетен: 673 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 23.05.2018 06:08

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

                                                               ВСЕ ПО- ДОБРЕ И ПО- ДОБРЕ





image

 

България се сдоби със статут на държава, свободна от класическата чума по свинете. Радостната вест долетя от Париж, където в момента се провежда Асамблея на световната организация за безопасност на животните.

 

Новината, която е от изключително важно значение за икономиката на България, бе потвърдена от д-р Дамян Илиев, председател на Българската агенция по безопасност на храните. В момента д-р Илиев е участник на международния форум, който ще продължи няколко дни във френската столица.

 

"Новият статут, който България получава дава възможност на нашата страна да търгува свободно с живи прасета по целия свят. Това е нещо, за което държавата ни се бореше повече от 10 години", коментира от Париж д-р Дамян Илиев.

 

Голям принос за благоприятната развръзка по този казус има и министър-председателят Бойко Борисов, който е близък приятел с президента на Франция Емануел Макрон. Макрон гостува на няколко пъти в България по покана на премиера Борисов и остана с изключително топли чувства от визитата си в нашата родина.

 


АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ, Esq.





Тагове:   фактите,   каквито са,


Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3198996
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575