Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
11.04.2018 15:50 - ЩЕ ПАДНЕ ГОЛЯМ КЮТЕК
Автор: apostapostoloff Категория: Политика   
Прочетен: 674 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 11.04.2018 18:11

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

                                                                      НЕМА ЛАБАВО




image

 

Американският президент Доналд Тръмп предупреди Русия да се приготви за ракети, изстреляни от Съединените щати, които Москва вече предупреди, че ще бъдат свалени, ако полетят към Сирия.

"Приготви се, Русия, защото те ще дойдат, хубави, нови и "умни"!" Това написа Тръмп в профила си в "Туитър" малко след като руски представители казаха, че Вашингтон трябва да се въздържа от подобни атаки в отговор на съобщенията за химическо нападение в обсадения от сирийския режим град Дума.

"Не трябва да сте партньори с Животно, Убиващо с Газ, което убива собствения си народ и се наслаждава на това!", написа още американският държавен глава.

Изглежда, че на Тръмп му омръзна да слуша руски хвалби и заплахи. Той явно е решил да даде урок на руснаците, като здраво ги нарита.

И да, само в България все още има маса абдали, които така и не разбраха, че САЩ имат ДЕСЕТОКРАТНО военно превъзходство над изостаналата и западнала Русия.

Фактите говорят сами за себе си: през миналата година САЩ са похарчили за отбрана над 600 МИЛИАРДА долара! Руснаците с триста зора успяха да заделят някакви си мижави 60 милиарда за отбрана...

Затова тези арогантни и нагли типове ще отнесат сега един як пердах, а ние ще им гледаме сеира. И ще се радваме, че не сме в тяхната орбита...

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ, Esq.

 

 

 

 




Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3190319
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575