Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
03.03.2017 06:08 - ПРАЗНИЧНИ ПОЗДРАВЛЕНИЯ ОТ ЧИЧО САМ
Автор: apostapostoloff Категория: Политика   
Прочетен: 730 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 03.03.2017 07:06


                                 АМЕРИКАНСКИЯТ ПРЕЗИДЕНТ НИ ЗАЧЕТЕ



image

                                      

Американският държавен секретар Рекс Тилърсън се обърна към всички българи в изявление, публикувано в сайта на Държавния департамент на САЩ, по случай предстоящия ни национален празник.


"България е наш съюзник в НАТО и близък партньор, и САЩ се гордеят с трайното сътрудничество на нашите страни", пише Тилърсън.


"От името на президента на САЩ Доналд Тръмп и американския народ поздравявам всички българи по повод националния празник – 3-ти март.


image


Нашите взаимоотношения са здрави и ние ще продължим да работим заедно за икономически растеж чрез увеличаване на търговията и инвестициите, за подобряване на безопасността и сигурността на всички наши граждани, както и за връзките между българския и американския народ чрез образователни и културни обменни програми.

Съединените щати очакват с надежда дълги години на дълбоко приятелство и партньорство с България", допълва още държавният секретар.


Руският президент пък пет пари не дава за нашия национален празник, който е тясно свързан и с руската история. Какво ли можеш да очакваш от един  простак, възпитан в школите на КГБ...

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ, Esq.



 

SaveSave


Тагове:   вечна дружба,


Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3203078
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575