Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
13.01.2017 10:04 - НАПРЕД КЪМ СВЕТЛИ БЪДНИНИ
Автор: apostapostoloff Категория: Политика   
Прочетен: 689 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 13.01.2017 10:16

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

                                         АЛТЕРНАТИВНИЯТ ПЛАН НА БСП



image

 

БСП има вече алтернативен план за развитие на страната. Партията започва обсъждането на документа в цялата страна, съобщи председателят на БСП Корнелия Нинова. Този план предвижда следните няколко неща:


Промяна на начина на управление на страната, на взимането на решенията, на преразпределяне на продукта на България - това ще доведе до промяна във всички останали сфери.
     

 

Какво означава това на практика? Установено и доказано е, че над 60 % от българите са с наднормено тегло. Затова средната заплата в страната трябва драстично да се намали. По времето на Жан Виденов тя беше около 4 долара месечно и БСП ще направи всичко възможно месечното възнаграждение в България отново да бъде около 4 щатски долара. Така разгулното потребление на населението ще бъде рязко ограничено.

 

Редно е да се ограничи и вносът, защото в момента магазините пращят от стоки, които изкушават потребителя и го тласкат към прекомерна консумация. Точно затова магазините ще се изпразнят и по този начин българските граждани ще бъдат принудени да водят един по- здравословен начин на живот.

 

Всичко това ще стане факт на пролет, когато БСП ще спечели изборите с пълно мнозинство и ще осъществи своя алтернативен план за развитие.

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ, Esq.                                          

SaveSaveSave


Тагове:   Майтапи,   кодоши,   уюн,


Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3198892
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575