Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
15.12.2016 05:23 - ОТКАЧЕНИ ТИПОВЕ
Автор: apostapostoloff Категория: Политика   
Прочетен: 796 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 30.11.2018 11:21


                                                                                 РУСОФИЛИСТИЦИ



image

                                        Трапезария за бедни в Санкт Петербург


България е единствената страна в света, в която маса идиоти доброволно и съвсем съзнателно се кланят на изостаналата и мизерна Русия. Тези нашенци с гордост се наричат русофили, но читавите хора вече ги наричат на шега „русофилистици“.

 

Всеки може да обича каквото си ще, разбира се, но тези български дебили настояват  българите да се завърнат в руската орбита и да заживеят като руснаци. А как живеят руснаците всъщност?...

 

Минималната работна заплата в Русия е 117 долара!

Средната пенсия в Русия е 106 долара!

(При това цените в Русия са два пъти по- високи от българските!)

 

Нищо чудно няма в това- Русия вече шеста години воюва в Сирия и все повече затъва в сирийското блато. За тази смешна война руснаците харчат ежедневно 3, 5 милионa евро!

 

Освен това Путин, поредният психопат, който управлява Русия, продължава да се въоръжава. Имал вече 60 подводници... И затова светът трябва да го уважава?!...

Работата е там, че в бюджета на Русия за „отбрана“ са предвидени цели 19, 2 % от БВП; за образование са отделени само 3, 6 %, а за здравеопазване- 3 %.

 

Българският русофилистик обаче иска българите да заживеят мизерно като руснаците. Защо трябва да живеем като тези мизерници? Защото така!

Що за твари са тези нашенски изроди, тези дегенерати? Мога да опростя нещата и да заявя, че майката на българския идиот е постоянно бременна. То, че е така, така е. Повечето от тези русофилистици обаче са бивши комунисти, неудачници, некадърни простаци и нехранимайковци.

 

В капиталистическа България тези пропаднали типове живеят зле. Много им се иска всички да изпаднат като тях и да заживеят зле. Така, както беше в комунистическа България. Тогава имаше „братство и равенство“, което се изразяваше в това, че всички бяхме бедни.

 

Днешният български неудачник не може и не иска да се примири с неравенството. Той ще се успокои и зарадва едва  тогава, когато всички българи затънат в мизерия. Досущ като него.

Е да, ама не! Няма го майстора!

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ, Esq.

 

SaveSave


Тагове:   фактите,   каквито са,


Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3203221
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575