Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
17.11.2016 05:02 - НОВИЯТ СЛУЖЕБЕН КАБИНЕТ
Автор: apostapostoloff Категория: Политика   
Прочетен: 419 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 10.04.2018 18:39


                                     ГЕНЕРАЛ РАДЕВ СЪСТАВЯ ПРАВИТЕЛСТВО



image                      

От отлично информиран източник, пожелал анонимност, узнах, че генерал Радев вече се е заел със съставянето на служебното правителство. Добрата новина е тази: генералът е решил да повери министерски постове на най- изтъкнатите български блогери.


image

 

Така например министерството на правосъдието ще бъде поверено на Николай Колев- Босия, който наред с текущата си работа ще трябва да създаде една постоянно действаща кръгла маса. Генералът явно не се е повлиял от жълти публикации като тази:

 

„Босия създаде нова фантасмагория около името си, твърдейки в интервю за жълтия в. Шоу, че бил канен някога си от ген. Любен Гоцев в ресторант „Монтерей” – първо, за да се запознаел с него, „а вторият път ми хвана ръчичката, образно казано, и четири часа ме кандърдисва да правя социалдемократическа партия”. Ген. Гоцев, според Босия, бил скаран с БСП и заложил точно на Николай Колев – Босия като фундаментално безценен кадър да прави нова партия, за да отцепва електорат.

„Така че аз лично мога да потвърдя, че тая група „Апостолите” – съществува!”, възкликва Николай Колев – Босия, очевидно фатално и болезнено объркан в реалните събития.

Помолен да коментира „сензанционното” разкритие, ген. Любен Гоцев специално за АФЕРА каза: „Такива като Николай Колев – Босия трябва редовно да си пият хапчетата и още по-редовно да си носят жълтата книжка в джоба”.



image 

Министерството на културата ще оглави Манол Глишев, прочул се с творческия си псевдоним „младият задник Глишев“.


image

Здравното министерство ще бъде поверено на световно известната лечителка Йоана Рубин (лудото Данче), която ще поддържа контакти и с браншовите организации. Неин заместник ще бъде прочутият диетолог Митьо Пищова.

За министър на младежта и спорта е номиниран Владо Кузов.


image

 

Последно, но не най- маловажно: министър- председател ще бъде най- опитният български политик Йоло Денев! Този наш виден общественик е любимец на нацията и е толкова популярен, че не се нуждае от представяне.

 

Останалите членове на служебния кабинет тепърва ще минават на кастинг...

 

 АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ, Esq.

SaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSave


Тагове:   фактите,   каквито са,


Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3190327
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575