Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
15.09.2016 15:36 - ЦРУ ОВЛАДЯ ЦЯЛАТА БЪЛГАРСКА ЛЕВИЦА
Автор: apostapostoloff Категория: Политика   
Прочетен: 306 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 15.09.2016 15:37

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

                                                    ЦЪФНАХА И ВЪРЗАХА



image

 

Наскоро писах за това, че Корнелия Нинова послушно изпълнява нарежданията на ЦРУ. Задкулисно тя издигна кандидатурата на някакъв никому неизвестен шапкар, а за да има контрол над него, тя прикрепи към генерала Илияна Йотова, която е на ясла в Брюксел. Като еврокомисар тази противна дебелана натрупа там цяло състояние. Затова тя много послушно ще изпълнява нарежданията на ЦРУ.

 

Американците не са балами и решиха още веднъж да си вържат гащите. Как ли? Преди години печално известният Гоце беше върл противник на империализма и НАТО. За нула време обаче той „обърна резбата“ и стана заклет натовец. Парице, царице!... Затова този тип днес си играе с пари, а синчето му купува цели СПА- комплекси.

 

По всичко личи, че и този агент на ЦРУ е получил инструкции от своите господари. За да подсигури пълния провал на левицата, той издигна кандидатурата на Калфин. Така червените бабички ще се чудят за кого да гласуват. Вниманието им ще бъде раздвоено и те съвсем ще се ошашавят. Гласовете им ще отидат и в едната, и в другата посока и най- накрая левичарите ще останат с един гол к.р в ръка.

 

Не мога да отрека, че планът на ЦРУ е направо гениален. За всички вече стана ясно, че  и хлябът, и ножът, и сиренето са в Бойко, а неговите задокеански приятели се погрижиха това статукво да се запази!

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ



Тагове:   фактите,   каквито са,


Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3190561
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575