Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
09.07.2015 06:18 - КОМУНИСТИЧЕСКИ СВИНЩИНИ
Автор: apostapostoloff Категория: Политика   
Прочетен: 719 Коментари: 0 Гласове:
-11

Последна промяна: 09.07.2015 06:22

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

                                        СЛУГИТЕ НА СТАЛИН В БЪЛГАРИЯ 


image

 

Греховете на комунистите към българския народ са безброй, а 8 юли е потвърждение на това зловещо червено влияние .

Преди 68 години на днешния ден българското правителство с министър-председател Георги Димитров (Гошо Тарабата) с Решение на Министерски съвет дава категоричен отказ България да получи американска финансова подкрепа по Плана Маршал за възстановяване на Европа.

На 2 юли първо отказва СССР, а България услужливо следва примера на окупатора си. Този факт в продължение на десетилетия бе премълчаван от социалистическата история. Решението обаче е поредното красноречиво доказателство, че страната ни остава под диктат в Съветската зона на влияние, а Георги Димитров е най-отявленият проводник на политика на Сталин и Кремъл за България.

Ако държавата беше приела финансовата подкрепа, от която се възползваха 16 западноевропейски страни, днес сигурно щеше да е между водещите страни в Европа.

Планът Маршал е известен официално като Програма за възстановяване на Европа. Турция също се включва в програмата, а подкрепа е отказана само на Испания, заради фашисткия режим на генерал Франко.

Планът влиза в действие за 4 фискални години, започвайки от юли 1947. През този период 13 милиарда щатски долара са отпуснати като помощ за възстановяване на европейските страни след Втората световна война. България обача сама се отказва от тази финансова инжекция и доброволно остава под диктата на съветския ботуш.

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ

www.SuperAstro.net

 




Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3190122
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575