Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
23.05.2015 07:35 - ПРЕМЪЛЧАВАНАТА ИСТИНА ЗА КТБ
Автор: apostapostoloff Категория: Политика   
Прочетен: 1005 Коментари: 0 Гласове:
-20

Последна промяна: 23.05.2015 08:50

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

                                                         ПОРЕДНАТА РУСКА СВИНЩИНА




                               image

 

Тази банка бе създадена първоначално като структурата БСФК “Булгарсовинвест”. Създават я още през далечната 1988 г. руските граждани Евгений Василиевич Красавцев и Алексей Александрович Симаков. Заедно с копоите на Държавна сигурност  Людмил Владимиров Гачев и Кирил Ангелов Калинов.

През 1994 г. тази кочина е преструктурирана в КТБ, която става универсален правоприемник на правата и задълженията, а капиталът и възлиза на цели 500 000 000 лв!

 

След това години наред Корпоративна Търговска Банка се захранва от големите ни държавни предприятия, а чрез нея се финансираха и все още се финансират руските политически мекерета в България. Руснаците си купиха чрез тази банка български медии (воглаве с TV7) и създададоха на наша почва олигарси, които придобиха и Булгартанак, и БТК. По този начин тези две ключови, стратегически предприятия се озоваха в руски ръце.


                                                   image           

КТБ създаде и нови фирми, които са де факто руска собственост. На първо място това е фамозната Lafka, която пуска пипалата си из цяла България.

 

Най- лошото е това, че всички български институции се правят, че не виждат тази бандитски посегателства, това заграбване и ограбване на България от Русия. А е време да се удари с юмрук по масата и да се скъсат всички връзки с тази страна на измамници, мошеници и мръсници.

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ

www.SuperAstro.net

 

 

 




Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3201552
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575