Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
30.04.2015 05:35 - НЯМА МИЛОСТ ЗА РУСКИ МЕКЕРЕТА
Автор: apostapostoloff Категория: Политика   
Прочетен: 865 Коментари: 0 Гласове:
-12

Последна промяна: 30.04.2015 05:36

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

                                         БОЙКО ПАК НАРИТА РУСНАЦИТЕ



                                       image
                                                                    

      

Полиция обгради вчера проруската телевизия TV 7. Частни съдебни изпълнители започнаха да демонтират сърверите на тази шпионска централа. Публична тайна бе, че TV 7 е финансирана от КТБ, където руски банкери дърпаха конците. Като всяко руско творение тази телевизия бе безкрайно скучна и досадна, но не спираше да облъчва българските зрители с долнопробна кремълска пропаганда. Нещо повече- сътрудниците на тази отвратителна кабеларка извършваха открита диверсионна дейност и не се побояха да погазят дори и Конституцията.

 

Кризата в КТБ бе предизивкана от Москва посредством един от руските акционери в тази българска банка. С една единствена цел- да се дестабилизира политическото положение в страната. Както винаги руснаците удариха на камък и се провалиха като последните глупаци. Каквито те всъщност са си от край време. Повече от логично е Фондът за изплащане на гарантираните влогове да бъде попълнен преди всичко и най- вече от и чрез имуществото на руския лакей TV 7. Пък е и крайно време да се спре потокът на тази руска помия.

                           

Дано сега тъповатите мужици най- сетне проумеят, че нямат никакъв, ама абсолютно НИКАКЪВ шанс в България. Свободна България не само че няма да бъде пета колона на Русия в ЕС, ами в най- скоро време ще прекъсне всичките си връзки с тази изостанала и нечистоплътна империя на подлостта и нищетата.

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ

www.SuperAstro.net/blog




Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3190408
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575