Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
18.11.2013 05:27 - ДЖУРУЛЯЦИ
Автор: apostapostoloff Категория: Политика   
Прочетен: 459 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 18.11.2013 05:30

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

                                       ЛЕВИЧАРСКО- ДЖАГАЛСКА СГАН


                                     image

 

Вчера коркорбашиите на левичарско- джагалската сган се похвалиха, че са събрали някакви си 70 000 души на митинга си. Голям праз! Големи тикви! Големи яйца!

Ние, останалите 7 230 000 българи, гледахме сеира отстрани и им се присмивахме. Как да не се разсмееш като видиш тази гмеж?! Някакви опърпани прошляци с тъпи и гадни морди се тълпяха на „Орлов мост“ и се изживяваха като важни, значими хора. Смешно е това, но и противно, гадно.

Тези нищожни нещастници са си въобразили, че ние, мълчаливото мнозинство, ги мразим. Да ги мразим ли? Че защо да мразим тези изпаднали джуруляци? Простовати са завалиите и объркват понятията. Ние не ги мразим, а ги презираме и се отвращаваме от тях. Време беше да изясним тези неща.

Време е също така червените малоумници най- сетне да разберат, че омраза и напрежение в общесвото няма. Омраза и напрежение има само по върховете, където в битката за власт са се вкочили две бандитски шайки. Не им стигат парите, с които вече ще се задавят, ами искат и да властват, да определят НАШИЯ дневен ред. Ще определят на баба си хурката.

Над 3 000 000 българи не гласуваха на изборите, а това идва да рече, че повечето хора в тази страна не бръснат „политическа класа“ и за слива. Това е напълно логично. Как да гласуваш за някакви типове, които са си чиста проба гамени и далавераджии?!

Ама и аз какво ли се занимават с подобна измет? Да вървят на майната си тези шарлатани, мошеници, мръсници и пладнешки разбойници. Те не заслужават дори да ги заплюеш...

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ

www.SuperAstro.net

 

 




Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3190606
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575