Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
18.07.2013 02:40 - ПРОТЕСТИРАЙТЕ, АМА ПРАВИЛНО!
Автор: apostapostoloff Категория: Политика   
Прочетен: 4431 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 18.07.2013 05:02

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

                                             САМО „СТЪРШЕЛ” ЩЕ НИ ОПРАВИ


                                                image


С нарастващо безпокойство наблюдавам как хиляди хора се шматкат катадневно из улиците на София. Недоволни били, протестирали и прочие… Вече повече от месец тези тумби се влачат нагоре- надолу, а резултати никакви. Какво постигнаха, какво?! Връчиха им на геврека дупката. Хванаха на корема дръжката.


 

Това е така, защото тези главанаци са избрали крайно неподходяща форма на протест. Не се сещат, ахмаците му с ахмаци, да се оплачат във вестник „Стършел”. Ето това вече е работа! Вестник „Стършел” е доказал през годините, че разрешава успешно всякакви проблеми. Попитайте блогера Румен Белчев, който е редактор в този вестник, и той ще го потвърди.

 

Пък и примери колкото щеш… На времето „стършелите” започнаха безпощадна борба със суингите и зозите и успяха да натикат тези младежи в лагерите. А там другарите от милицията им видяха сметката!...

 

Дойде време за сериозни протести!  Древните са казвали: scripta manent, т. е. написаното остава. Какво следва оттук? Би трябвало всеки недоволен гражданин да напише едно подробно изложение до вестник „Стършел”. Трябва, разбира се, да го облепи с нужните гербови марки. След това непременно да се снабди с входящ номер. Тъй де, нека всяко изложение да е прономеровано и прошнуровано. Така и само така протестите ще доведат до победоносен край.

 

Защото сътрудниците на вестник „Стършел” със сигурност ще изтъпанят народните душмани на първа страница, ще заклеймят техните свинщини и неуморно ще бичуват натворените от тях безобразия. В крайна сметка те така ще ги омаскарят, че направо ще ги наврат на кучето в гъза. Казано накратко, ще им е..т дръндара лелин. От главата до краката. Тогава те ще си плюят на петите. Ще си вдигнат чуковете. И чуковете, и сърповете. Стой, та гледай!

 

Не гонете повече Михаля, ами грабвайте химикалките!

  

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ

www.SuperAstro.net/blog

                               

 

 





Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3196893
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575