Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
06.04.2013 04:47 - КРАЯТ НА МЪКИТЕ НИ
Автор: apostapostoloff Категория: Политика   
Прочетен: 915 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 06.04.2013 11:22

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

                                                           ХВАЛИПРЪЦКОВЦИ

                                                           image
                                     

Наскоро аптекарят Марешки се похвали, че социологическата агенция „Бухал”, която била най- точната в света и затова работела само за него, установила със сигурност, че на изборите щял да вземе цели 10, 5 %! Това означавало, че той ще вкара в парламента поне 40 души.

 

В тази връзка си спомних, че неотдавна и Жорж изпълзя от нафталина, отупа праха от себе си и ни се озъби, че ще  вкара 40 души в парламента.

 

Не остана по- назад и Янето. Той се изрепчи в медиите, че в следващия парламент щял да има поне 30- 40 депутати. Дотук добре- половината места в парламента вече са заети. Оттук насетне обаче какво ще става?...

 

Майчице! Как можах да забравя Слави Бинев! Той също така преди време ГОРДО заяви, че ще вкара в народното събрание поне 40- 50 души. Воглаве с Мишо Шамара.

 

Да, ама и Куневица не пада по- долу от него. Тя е твърдо убедена, че бъдещето е нейно. Защото тя пък щяла да има поне 80 мандата.

 

Какво излиза? Излиза, че проблемът ни е решен! Веднъж и завинаги! ГЕРБ, БСП, Атака и ДПС остават извън парламента. Идват новите лица, така силно желани и очаквани от целокупния български народ. Промяната, мечтаната промяна на системата ще бъде извършена! Ликувай българино! Зизай, нане! Тури ножа у тупана и си гледай кефа!

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ

www.SuperAstro.net/blog




Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3199030
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575