Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
26.04.2021 06:23 - ШАРЛАТАНИ И МОШЕНИЦИ
Автор: apostapostoloff Категория: Други   
Прочетен: 622 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 26.04.2021 09:41

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

                                                    ОТНОВО ЗА СВОБОДАТА НА СЛОВОТО






image

 

 

Интернет дава възможност на всеки човек да бъде медия. Аз например от години списвам блог и ме четат между 50 000 и 70 000 души месечно. В блога си пиша каквото, когато и както си искам. Досега никой не ми е казвал и копче. Никой нищо не ми е нареждал, а и не може да ми нарежда.

 

Накратко, свободата на словото ми е гарантирана от конституцията, но най- вече от интернет. Това, впрочем, важи за всички хора по света. Свободата на словото днес е еднаква за всички региони, страни и хора. С малки изключения, разбира се. Визирам ограниченията, налагани от някои комунистически режими.

 

Обаче! Периодично се появяват някакви наглеци, които ме убеждават, че България е на 112-о място в света по свобода на словото. Тези самозвани съдници са се нарекли "Репортери без граници".

 

Представят се като международна неправителствена организация, базирана в Париж. Те изготвят ежегодни доклади за състоянието на свободата на словото в света. Без без никой да е пожелал или поръчал това.

 

Основните показатели, на които се опира организацията за да изготви класацията си, са данните за достъп до информация. Както вече споменах, всеки отделен човек по света има вече напълно свободен достъп до информация от всякакво естество. Както и пълна свобода на словото. Благодарение на най- великото откритие в човешката история- интернет.

 

Това прави класациите на „Репортери без граници“ повече от нелепи. Те са направо абсурдни, смехотворни.

 

Още повече, че в наши дни нещата много, ама много се промениха. Така например вече никой не чете вестници. Откакто премахнаха радиоточките, и радио изпадна в немилост.. Телевизията пък се оказа едно много долнопробно изобретение. Тя се превърна в библия на идиота, която ни залива с празни приказки на празни хорица, предназначени за празноглавци. Нормалните, читавите хора използват телевизора за да гледат игрални филми и сериали, които не са дело на телевизията.

 

Възниква съвсем основателният въпрос: кой, за Бога, финансира негодниците от „Репортери без граница“?! Що за идиоти са тези, които им отпускат такива сериозни суми? Защото тази организацийка разполага все таки с годишен бюджет от 4,8 милиона евро!

 

Финансира ги на първо място изпеченият далавераджия Джордж Сорос. Освен него ги издържат и няколко други олигарси като оръжейния и медиен магнат Серж Дасо и милиардерът Франсоа Пино. Накратко, "Репортери без граница" се финансира от плутокрацията.

 

Замириса ли ви? Направо се разсмърдя. Смърди, та се не трае!

 

Послепис:

Как пък никой не се досети да попита тези мошеници как измерват свободата на словото. Със спиртомер ли?

 

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ, Esq.




Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3199176
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575