Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
26.10.2020 06:03 - КАК ДА УНИЩОЖИМ ВРАГОВЕТЕ СИ
Автор: apostapostoloff Категория: Други   
Прочетен: 338 Коментари: 0 Гласове:
-2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

                                                ХУУДУ ИЛИ АФРИКАНСКА ЧЕРНА МАГИЯ





image
 


Хууду (hoodoo) не бива да се бърка с ууду (woodoo). Ууду е религия, докато хууду си е чиста проба черна магия, която се прави с една единствена цел: да навредим на нашите врагове. Как става това ли?...

Основната техника при този вид черна магия е изображението. Изображенията на вълнообразни линии, кръгове и кръстове на пода представляват нещо като капан, върху който вашият враг трябва да стъпи. Тези знаци се активират чрез изхрачване върху тях. Когато омразният вам човек ги настъпи, той „отравя” нозете си. Последствията от това са вечно нещастие и постоянни неприятности. Малшансът и болестите стават доживотен спътник на вашия враг.

Магическите изображения на пода трябва да бъдат изрисувани със специален прах, който се състои от сол, лют червен пипер, чер пипер, сяра, гробищна кал, кал, взета от кръстопът, пепел от огнище, счукани черупки от охлюви, паяжина, смачкани насекоми,  конопено въже, гума арабика, прах от кожата на гърмяща змия и яйце от черна кокошка.

 

СЪЗДАВАНЕ НА НЕЩАСТНИ ОБСТОЯТЕЛСТВА

 

Създаването на тези нещастни обстоятелства е особено силно застъпено в Африканската магия хуудуу. С тази техника можете осезателно да повлияете върху живота на хората около вас и да го превърнете в истински ад! Има няколко начина за постигане на това:

  • Чрез събиране на кал от обувките на врага и нейната обработка,

  • Чрез съблазняване или подмамване на врага да стъпи върху кутзузлийски кръст,

  •  Чрез съблазняване или подмамване на врага да докосне с крака си отровно биле или корен

  • Чрез поставяне на подлудяващ прах в чорапа или обувката на врага ти,

  • Чрез изпиране на един чорап, принадлежащ на врага ти, с кутсузлийски кристали,

  • Чрез използване на магически черни свещи DUME (Death Unto My Enemies)

Понятието „нещастни обстоятелства” има няколко различни значения в традиционната хуудуу- магия.  В оригиналната си форма тази магическа техника разчита най- вече на „петте точки”, които се получават при изписването на кръст в средата на кръг. Този символ „отравя” всеки, който е стъпил върху него.

Кръстовете и змиеобразните вълнисти линии, предназначени за нараняване на врага, могат да бъдат изрисуване с тебешир, но могат да бъдат изградени и с малки камъчета в пясъка или прахта. Символите се разполагат по обичайния маршрут на визираната жертва. За да се активират те, е необходимо, както вече споменах, да се заплюят.

Оттук и страхът на чернокожите от подобни символи. Те никога не стъпват върху тях, защото нито един вещер не е обяснил досега какво се случва с невинни хора, имали нещастието да настъпят такъв един знак…

 

МАЛШАНС  

 

Малшансът включва всички възможни беди и неприятности, споменати по горе. Те се предизвикват по множество различни начини: чрез устно проклятие, чрез настъпване на вълшебен прах или знак, чрез запалване на черни свещи, чрез поръсване на вълшебен прах зад гърба на врага, след като той те подмине. Може и трябва освен това да се използва прах от изгорели насекоми и змии, поставен тайно и незабележимо върху гърба на прокълнатия.
 

Доколко е ефективна тази магия? Пострадалите от нея (и останали живи след това) твърдят, че са съсипани, смазани. Те смятат, че никога повече няма да се оправят. Що се отнася до научните обяснения, те липсват изцяло. Науката, както е прието да се казва, мълчи по въпроса…

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ, Esq.

 



Тагове:   езотерика,


Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3184613
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575