Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
21.08.2020 06:07 - ПРЕВАНАТИВНИ МЕРКИ
Автор: apostapostoloff Категория: Други   
Прочетен: 243 Коментари: 0 Гласове:
1



                                                                  НАЙ- ПОСЛЕ!





image

 

Министерството на отбраната на САЩ реши да създаде работна група, която да разследва появата на неидентифицирани летящи обекти, се казва в изявление на Пентагона.


Министерството на отбраната създава работна група за НЛО, за да подобри разбирането и да придобие представа за същността и произхода на неидентифицираните летящи обекти. Мисията на работната група е да открива, анализира и каталогизира НЛО, които имат потенциал да представляват заплаха за националната сигурност на САЩ", се казва в изявлението. Проектът ще бъде наблюдаван от първия заместник-министър на отбраната на САЩ Дейвид Норквист.


В края на април Пентагонът пусна видео кадри на ВМС на САЩ, на които, както беше отбелязано в съобщение за пресата, са заснети „въздушни събития“, които бяха описани като неидентифицирани. Това са кадри, заснети от екипажите на американските бойни самолети през ноември 2004 г. и януари 2015 г.


Видеоклиповете попаднаха в интернет през 2007 и 2017 г., но тогава Министерството на отбраната не беше дало разрешение за публикуването им, въпреки че впоследствие автентичността на записите на ВМС на САЩ беше потвърдена.


В края на 2017 г. стана известно, че Пентагонът има секретна програма за събиране и анализ на данни за „аномални космически заплахи“. През 2007-2012 г. за нея са отпуснати 22 милиона долара. Първоначално програмата се ръководи от разузнавателната агенция на Министерството на отбраната на САЩ. 


АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ, Esq.


 




Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3191218
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575